Contributie

Bedragen

De contributie voor de jeugd is afhankelijk van de leeftijd. Vanaf de leeftijd van 18 jaar betalen alle leden hetzelfde basisbedrag. Alle volgende bedragen zijn geldig vanaf 1 januari 2018.

Junioren tot 12 jaar € 65,- per halfjaar
Junioren 12-18 jaar € 69,- per halfjaar
Senioren / recreanten 18 jaar of ouder € 83,- per halfjaar
Streekcompetitie (alleen jeugd) € 15,- per halfjaar (extra)
Regiocompetitie junior € 30,- per halfjaar (extra)
Regiocompetitie senior € 45,- per halfjaar (extra)


(In bovenstaande contributie zijn 3 loten van grote clubactie inbegrepen die uitgedeeld worden in november van elk jaar.)

Ieder lid heeft in principe recht op minimaal een keer per week vrijblijvend badmintonnen in de hal. Voor de recreatieve jeugd zit hier een stuk begeleiding bij. Extra activiteiten, zoals een uur extra training, recreantentraining en toernooien, kunnen afzonderlijk in rekening gebracht kunnen worden.

Aan het begin van elk halfjaar dient de contributie betaald te worden, na ontvangst van een nota van de penningmeester. Op dit moment gebeurt dit vrijwel in alle gevallen via automatische incasso. In het geval van geld overmaken, dan kan de contributie worden voldaan door betaling op de IBAN rekeningnummer NL43 RABO 0131 0231 95 (Rabobank Peel, Maas en Leudal) ten gunste van "Badmintonclub Maasbree '80" onder vermelding van de naam van het lid.

Wil je lid worden van BCM'80 of wil je je aanmelden voor deelname aan trainingen, geef je dan op via aanmelden [at] bcm80.nl of neem contact op met de penningmeester.

10-rittenkaart

Natuurlijk mag je altijd al 3 keer gratis komen proberen om te kijken of badminton iets voor jou is. Maar wil je daarna toch niet direct aan half jaar lidmaatschap vastzitten, dan is de 10-rittenkaart misschien iets voor jou. Ook als je weet dat je niet elke week kunt spelen of als je alleen in de wintermaanden een paar keer wil spelen, dan is dit misschien een interessante optie ten opzichte van een halfjaarlijks abonnement.

Als senior kun je met de kaart op 10 vrije speelavonden komen spelen, verspreid over maximaal 1 jaar. De kosten bedragen 39,95 euro per kaart. Voor junioren geldt dat je voor 29,95 euro 10 trainingen mag volgen, in de tijd van 1 jaar.

Voor meer informatie of aanmelden, stuur een bericht via de website of naar het e-mailadres aanmelden [at] bcm80.nl. Ook kun je contact opnemen met de secretaris of penningmeester.

Samenwerking sportfondsen

Mocht het betalen van de contributie een probleem zijn, dan zijn er fondsen waar je contact mee kan opnemen. Onze vereniging en de gemeente Peel en Maas werken samen met het Jeugdfonds Sport en Cultuur en het Volwassenenfonds Sport en Cultuur. Via deze fondsen kan iedereen badmintonnen en wordt jouw contributie betaald door het fonds. Klik op de links voor meer informatie of neem contact op met de gemeente.

Leden kunnen leden werven!

Neem eens geïnteresseerden mee om kennis te maken met badminton. Bij het aandragen van een nieuw lid, wordt er een korting op de contributie van € 10,00 verrekend in de eerstvolgende nota als het gaat om een junior lid. Voor een senior lid krijg je dan zelfs € 25,-. Deze eenmalige korting wordt pas geteld als het nieuwe lid een jaar contributie heeft betaald.

Langere tijd niet aanwezig?

Indien je voor langere tijd (minimaal twee maanden), door een blessure, operatie, ziekte of zwangerschap niet kunt badmintonnen, dan kun je dit het beste zo snel mogelijk doorgeven aan de penningmeester. Bij de eerstvolgende contributiebetaling wordt hier dan rekening mee gehouden. Een non-actief lid (donateur, niet spelend lid of door een blessure) betaald voor een halfjaar € 15,-- aan contributie. Begin je weer met badmintonnen geef dit dan ook even door aan de penningmeester.

Contributie
Contributie
Terug naar boven

Badmintonclub Maasbree / Baarlo '80

Achter de Hoven 4 5993 CR Maasbree NL

51.3587465 6.0490093