Jeugd streekcompetitie

Voor de jeugd die niet in de regiocompetitie van de bond wil spelen, regelen we zelf een alternatieve competitie, de streekcompetitie. Dit is een informele competitie, maar zeker vergelijkbaar met de regiocompetitie van de bond. Zo worden de standen goed bijgehouden (zie hieronder) en zal er uiteindelijk een kampioen uitgeroepen worden.

Het grote verschil met de regiocompetitie is dat we in de streekcompetitie sommige strenge regels niet gebruiken, de reisafstanden kort zijn door te spelen met omliggende dorpen en dat we leuke en sportieve wedstrijden spelen. Deze nieuwe vorm trekt steeds meer verenigingen. Zo bestaat de kring inmiddels uit Heythuysen, Linne, Sevenum, Grubbenvorst, Leudal, Venray en Maasbracht. Maasbree heeft dit jaar een tussenjaar maar heeft de afgelopen jaren volop meegedaan.

Streekcompetitie is dus een echte competitie, net als de regiocompetitie, maar dan met net wat minder regeltjes en het gaat vooral om het plezier!

De wedstrijdschema's voor dit seizoen zijn inmiddels bekend bij alle teams, die hieronder genoemd zijn. Ook de resultaten en tussenstanden zijn te vinden onderaan deze pagina. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martijn op streek [at] bcm80.nl.

 

Streekcompetitie 2019-2020

De uitslagen en tussenstanden van de 2 poules zijn te vinden door op de desbetreffende blauwe poule te klikken:

poule 11-13 jaar poule 14-17 jaar
BC Linne 2
BC Venray
Shuttle Velden
 
BC Grubbenvorst
BC Linne 1, Linne
BC 't Pupke 3, Sevenum
Maasdropper, Maasbracht
Jeugd streekcompetitie
Jeugd streekcompetitie
Terug naar boven

Badmintonclub Maasbree / Baarlo '80

Achter de Hoven 4 5993 CR Maasbree NL

51.3587465 6.0490093