za 12 maart 2016

STEM op BCM'80 - Rabobank Clubkas Campagne

Elke stem telt………………en is geld waard !!
De leden van BCM'80 die lid zijn van Rabobank Peel en Maas ontvangen vanaf vandaag per post hun clubkas Campagne stembiljet.

Wanneer en hoe kunnen leden stemmen?
Dit betekent dat vanaf maandag 14 maart t/m zondag 27 maart gestemd kan worden op de deelnemende verenigingen. Een van deze deelnemende verenigingen is onze club BCM'80. Omdat je als lid van de 5 stemmen er maximaal 2 op één en de zelfde vereniging uit mag brengen, vragen wij je vriendelijk om deze 2 stemmen uit te brengen op onze badmintonclub BCM‘80.

Leden ontvangen een stemcode
Alle leden van Rabobank Peel, Maas en Leudal die vóór 1 jan 2016 lid zijn geworden, hebben afgelopen dagen een persoonlijke code ontvangen (1 A5 papier) waarmee hun stemmen uitgebracht kunnen worden op onze vereniging.

Je bent geen lid als je een rekening hebt. Je moet je hiervoor hebben aangemeld. Leden ontvangen het Rabobank Ledenmagazine Dichterbij.
Ben je nog geen lid en wil je volgend jaar stemmen op onze club? Vraag dan alvast het lidmaatschap aan bij Rabobank Peel, Maas en Leudal. Dit kost je maar 1 minuut.

Breng je stem uit!
Naast het stemmen op onze club willen we je vragen om ook te stemmen op de Vereniging Zaalsporten Maasbree en Baarlo (VZMB). Omdat BCM '80 van deze stichting als vereniging deel uitmaakt, profiteert onze club financieel ook van je stem op deze stichting en vereniging.

Denk a.u.b. bij het uitbrengen van je stemmen, de stemmen van je echtgeno(o)te, vader, moeder, opa, oma, broer, zus, oom, tante, neef, nicht, vrienden en kennissen ook aan onze Badmintonclub BCM‘80 en Vereniging Zaalsporten Maasbree en Baarlo (VZMB).

Je stemmen leveren de club een mooi geldbedrag per stem op en dat is mooi meegenomen in deze economisch moeilijke tijd.

Heb je geen tijd om te stemmen, geef het dan aan een ander lid van BCM'80. Zij stemmen graag.

 
 
Met vriendelijke sportgroet,
 
Het Bestuur van BCM‘80
STEM op BCM'80 - Rabobank Clubkas Campagne
STEM op BCM'80 - Rabobank Clubkas Campagne
Terug naar boven

Badmintonclub Maasbree / Baarlo '80

Achter de Hoven 4 5993 CR Maasbree NL

51.3587465 6.0490093