di 07 maart 2017

BCM80.nl nu extra beveiligd via SSL certificaat

Wat is een SSL-certificaat?

Simpel gezegd is SSL niets minder dan een digitale beveiligingssleutel voor de website. Je kunt dit bovenin de adresbalk van je browser herkennen aan het gesloten slotje en de ‘s’ achter de herkenbare ‘http’. Bij dergelijke websites staat er dus ‘https://’ in de balk en soms wordt deze balk groen (bij o.a. transacties).
SSL op BCM80.nl
Webshops, banken, social media: allemaal zijn zij voorzien van deze beveiliging, zodat hun websites beschermd zijn tegen hackers en daarom betaal- en/of persoonlijke gegevens gewaarborgd blijven.
 

Veilig & betrouwbaar

Een SSL-certificaat is niet alleen belangrijk, zodat websitebezoekers hiermee kunnen zien dat de site ‘veilig’ is, daarnaast betekent dit dat de identiteit van de eigenaar bekend is. Een site moet namelijk aan enkele voorwaarden voldoen, voordat zij een deze sleutel krijgen. Zeker als er persoonsgegevens achtergelaten worden aan de hand van bijvoorbeeld een aankoop,- of contactformulier, moet de site veilig genoeg bevonden worden. SSL-certificaten zijn eigenlijk een must en laten zien dat de website een betrouwbare identiteit heeft.
 

Verbetering vindbaarheid

Daarnaast hebben websites met een SSL-certificaat een kleine voorsprong binnen de zoekmachines op sites die dat juist niet hebben. Google laat dit zelfs steeds zwaarder wegen, omdat zij de veiligheid van websites belangrijk vinden. Omdat veel mensen ons vinden via Google is dit ook een belangrijke weging geweest. 

BCM80.nl SSL veilig
BCM80.nl SSL veilig
Terug naar boven

Badmintonclub Maasbree / Baarlo '80

Achter de Hoven 4 5993 CR Maasbree NL

51.3587465 6.0490093