ma 28 augustus 2017

Zomerstop 2017 weer voorbij

Zoals jullie in de afgelopen nieuwsbrief hebben kunnen lezen is de zomerstop van 2017 voorbij en beginnen wij deze week weer met de trainingen en de vrije speelavonden voor de recreanten. 

Gele shuttles
Zoals afgesproken tijdens de afgelopen algemene ledenvergadering zullen wij ook langzaam gaan starten met gele shuttles. De witte die we nog hebben zullen eerst worden opgemaakt. Tijdens de competitie spelen we uitsluitend met gele shuttles. Heb je nog een koker met witte shuttles, neem deze dan mee, zodat we ze op kunnen maken. 

Trainingen
De trainingen beginnen ook deze week weer. Weet je niet meer in welke groep je zou gaan trainen? Kom dan op het tijdstip dat je denkt dat goed is, dan zullen we deze week je de juiste tijd wijzen. 

Competitie
De competitie gaat weer beginnen.  Voor team 1 t/m 4 zal dit op 10 september zijn. Als uitwedstrijd. De eerste thuiswedstrijd is op 18 september. Dit zal eenmalig in De Kazing te Baarlo gespeeld worden, omdat wij in Maasbree de hal niet konden huren deze dag. 
Alle thuiswedstrijden zullen om 9:00 beginnen, dat betekent dat iedereen om 8:30 aanwezig moet zijn om te helpen opbouwen etc. 
De precieze data en tijden krijgen jullie van de competitieleiders te horen. Voor team 1 t/m 4 is dit Mandy Peeters, voor team 5, 6 en 7 is dit John Seelen. 
De teams staan op de site vermeld. 

Competitiekleding
Voor team 1 t/m 4 zijn de clubkleding verplicht. Heb je deze nog niet, zorg dan snel hiervoor. Er zit namelijk een levertijd op. 
Voor team 5, 6 en 7 is het niet verplicht maar wel gewenst. 
Kijk voor meer informatie over clubkleding op onze website.
https://www.bcm80.nl/clubkleding.htm

Diverse clubkleding wordt doorverkocht voor een goedkopere prijs. 
Ben jij op zoek naar nieuwe clubkleding. Kijk dan eerst hier of je maat erbij zit.
Neem dan contact op via secretaris [at] bcm80.nl
 
Shirt maat 152, Rokje maat S. € 30.- samen. 
Shirt maat 164  € 18,-
Short maat M  € 10,-
 

Zomerstop 2017 voorbij
Zomerstop 2017 voorbij
Terug naar boven

Badmintonclub Maasbree / Baarlo '80

Achter de Hoven 4 5993 CR Maasbree NL

51.3587465 6.0490093