do 25 april 2019

Aankondiging vrijwilligerswervingsactie

Zoals je wellicht al gemerkt hebt, hebben we rebussen verspreid. Deze verwezen allemaal naar onze club en de vrijwilligers. Het was de start van de vrijwilligerswervingsactie. Gelukkig heeft onze vereniging al een aanzienlijk aantal vrijwilligers. Onze vrijwilligers zijn het fundament van onze vereniging. Zij zorgen ervoor dat wij onze activiteiten betaalbaar kunnen organiseren.

Ben jij al een van onze vrijwilligers, zie dit bericht dan als een uiting van onze dankbaarheid voor jouw bijdrage. Wij streven naar meer vrijwilligers, omdat vele handen licht werk maken. Met ieders hulp wordt de vereniging sterker en kunnen we nog meer leuke activiteiten organiseren, zoals het feest komend jaar!

Binnenkort zullen wij ook jou aanbieden om vrijwilligerswerk te doen. We hebben een aantal werkzaamheden geïnventariseerd waar we hulp bij kunnen gebruiken. We gaan graag samen met jou op zoek naar een taak die jij leuk vindt en bij jouw interesses past. Ook voor leden die beperkt tijd hebben, zijn er voldoende mogelijkheden.

Vóór 13 mei willen wij zo veel mogelijk leden telefonisch of persoonlijk benaderd hebben. Ook onze huidige vrijwilligers zullen worden benaderd om te kijken hoe zij hun taken ervaren.

We streven er naar dat vrijwilligers met plezier hun bijdrage kunnen leveren voor onze club. Wij waarderen de inzet van onze vrijwilligers ontzettend. Zonder vrijwilligers is er geen vereniging! We hopen daarom dat ook jij deel uit wilt maken van ons vrijwilligersteam!

Alvast bedankt voor jouw positieve reactie!

Terug naar boven

Badmintonclub Maasbree / Baarlo '80

Achter de Hoven 4 5993 CR Maasbree NL

51.3587465 6.0490093