do 13 juni 2013

Elke stem telt, en is geld waard 2013

Iedereen die lid is van Rabobank Peel en Maas ontvangen vanaf vandaag per post hun clubkas Campagne stembiljet. (Of wordt lid voor volgend jaar!) Dit betekent dat vanaf maandag 17 juni t/m vrijdag 28 juni gestemd kan worden op de deelnemende verenigingen. Een van deze deelnemende verenigingen is onze club BCM ’80. Omdat je als lid van de 5 stemmen er maximaal 2 op één en de zelfde vereniging uit mag brengen, vragen wij je vriendelijk om deze 2 stemmen uit te brengen op onze badmintonclub BCM ‘80.

Daarnaast is het dit jaar ook mogelijk om je stem uit te brengen op Stichting Bree en de Vereniging Zaalsporten Maasbree en Baarlo (VZMB). Omdat BCM '80 zowel van deze stichting als vereniging deel uitmaakt, profiteert onze club financieel ook van je stem op deze stichting en vereniging.

Denk a.u.b. bij het uitbrengen van je stemmen, de stemmen van je echtgeno(o)te, vader, moeder, opa, oma, kinderen, broer, zus, oom, tante, neef, nicht, vrienden en kennissen ook aan onze Badmintonclub BCM ‘80, Stichting Bree en Vereniging Zaalsporten Maasbree en Baarlo (VZMB).

Je stemmen leveren de club een mooi geldbedrag per stem op en dat is mooi meegenomen in deze economisch moeilijke tijd.

Rabobank Clubkas Campagne
Rabobank Clubkas Campagne
Terug naar boven

Badmintonclub Maasbree / Baarlo '80

Achter de Hoven 4 5993 CR Maasbree NL

51.3587465 6.0490093