di 30 juli 2013

Sportbar heeft nieuwe eigenaar

Zoals sommige of de meeste van jullie weten zijn Dave en Marlou gestopt met de sportkantine. BCM'80.nl bedankt Dave en Marlou voor de fijne jaren.
Na een maand in onzekerheid heeft de gemeente een nieuwe eigenaar gevonden, Anneke Roelofs. In het bericht hieronder stelt Anneke zichzelf voor. We wensen haar alvast veel succes en hopen met veel plezier van de sportkantine gebruik te kunnen maken. 

""""
Beste gebruikers van Trefcentrum en Sporthal D’n Adelaer,

Dave en Marlou Wiggins-Vaessen hebben u al eerder te kennen te geven een nieuwe move in hun carrière te gaan maken en per 1 augustus te stoppen met de exploitatie van de horeca in het Trefcentrum d’n Adelaer. Op de eerste plaats wens ik hen veel geluk in de toekomst.

Zoals u vrijdag jongstleden heeft vernomen via een mail Wil van der Coelen (gemeente Peel en Maas) zal ik me als nieuwe horeca-exploitant aan u voorstellen.

Mijn naam is Anneke Roelofs en ik ben een dochter van  Jeanne Willems en Sjraar Roelofs en geboren en getogen Maasbreese. Ik ben 27 jaar oud en ben na 5 jaar in Nijmegen te hebben gestudeerd weer terug komen wonen in Maasbree.

De studie die ik in Nijmegen heb gedaan is Cultureel en Maatschappelijke Vorming aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. Hier werd ik met name geschoold in het begeleiden en ondersteunen van groepen en verenigingen en het organiseren van evenementen en activiteiten. Mijn stage heb ik in Melbourne (Australië) gedaan.

Naast mijn studie heb ik veel gewerkt in de horeca. Deze ervaring kan ik goed gebruiken om het horeca gedeelte van het Trefcentrum d’n Adelaer vorm te kunnen geven.

Vanaf 12 augustus gaat de Sportbar de Adelaer weer open!

Ik heb dan, begrijpelijk, nog niet veel tijd gehad om veranderingen te realiseren. Ik vraag u daar dan ook even tijd voor. Hoofdzaak is dat u weer vertrouwd terecht kunt in het Trefcentrum.

Ik wil graag met alle verenigingen tijdens hun eerste activiteiten kennis maken.

Ik hoop op een goede samenwerking met u allen!

Mocht u al vragen of naderende informatie willen hebben, ben ik bereikbaar op mijn telefoon en/ of mail adres.


Met vriendelijke groet,

Anneke Roelofs
"""

Anneke Roelofs
Anneke Roelofs
Terug naar boven

Badmintonclub Maasbree / Baarlo '80

Achter de Hoven 4 5993 CR Maasbree NL

51.3587465 6.0490093