za 23 september 2023

Grote Clubactie 2023 van start

Aanstaande zaterdag 23 september gaat de Grote Clubactie van start.

Help de club door loten te verkopen, maar dit jaar verdien je er zelf ook aan! Voor elk lot dat je verkoopt, krijg jij €0,50 als beloning!

Dus verkoop zoveel loten als je kunt, aan je opa’s, oma’s, ooms, tantes, de buren en wie je nog meer kunt bedenken.

Hoe werkt het? Net als andere jaren, gaan we werken met verkoopboekjes met daarop jouw persoonlijke QR-code, in plaats van contante/papieren loten. Deze aanpak is makkelijker voor ons en voor jou.

Vanaf zaterdag 23 september mag je met jouw verkoopboekje op pad. Loten kosten €3,- per stuk. Aan de deur kunnen mensen op twee manieren loten van jou kopen:

  1. Voorop het verkoopboekje vind je jouw persoonlijke QR-code (het vierkantje met zwarte en witte blokjes). De koper kan die QR-code scannen met de telefoon en een online formulier invullen om loten te kopen. De koper krijgt dan de lotnummers per e-mail en op het bankafschrift. Achterin het boekje zit een pagina met extra deurzegels, daarvan kun je er eentje geven als de koper dat wil.
  2. In het verkoopboekje vind je op elke pagina een formulier. Door de koper dat formulier in te laten vullen, koopt diegene loten (via een machtiging voor een eenmalige incasso). Het rechter strookje kun je afscheuren en aan de koper geven.


Neem geen geld aan voor verkochte loten (want de betaling gaat automatisch). Kijk in het verkoopboekje en de website van de Grote Clubactie voor meer informatie of vraag het ons.

Mocht je jouw boekje vol hebben, lever die dan in en vraag een nieuwe als je dat wil. Wist je dat je jouw eigen verkooppagina hebt? Scan de QR-code zelf en voer daar jouw persoonlijke code in (die staat voorop jouw boekje), dan zie je hoeveel loten jij al verkocht hebt.

Op vrijdag 3 november kun je het verkoopboekje inleveren tijdens de training of op een van onderstaande adressen. Als iemand een formulier in jouw boekje heeft ingevuld, lever het boekje dan altijd in, uiterlijk 10 november! Als je na deze datum het boekje inlevert, dan krijgt de club niets, maar jij helaas ook niet.  

Grote Clubactie 2023 van start
Grote Clubactie 2023 van start
Terug naar boven

Badmintonclub Maasbree / Baarlo '80

Achter de Hoven 4 5993 CR Maasbree NL

51.3587465 6.0490093