ma 20 juli 2015

zomerarrangementen

Zoals jullie allemaal merken is de sporthal gesloten tijdens de zomervakantie van de scholen. Dit is natuurlijk niet zo fijn, zo een aantal weken badminton te moeten missen.

------

De tennisvereniging heeft een zomerarrangement waar je kunt gaan tennissen, maar bijvoorbeeld ook Speedmintonnen. Er zijn een zevental arrangementen gemaakt dus voor ieder wat wils.

Iedereen kan van de faciliteiten van de club gebruik maken. De bar is echter alleen geopend van maandag t/m vrijdag vanaf acht uur.

Om te kunnen Speedmintonnen moet je even van te voren contact opnemen met de tennisclub. Er zijn altijd leden van onze club die ook wel een paar potjes willen Speedmintonnen. Voor alle arrangementen, tijden en kosten kun je kijken op de site van de tennisclub. 

www.ltcmaasbree.nl/weetjes-nieuwtjes/92-zomerarrangementen

------

BC Heytse uit Heythuysen heeft de komende maanden de badminton zomeravonden waar badmintonclubs uit andere dorpen uitgenodigd worden. Na succesvolle voorgaande edities heeft BC Heytse besloten deze speelavonden ook dit jaar weer te organiseren. Ook de leden van BCM'80 zijn iedere maandagavond van 20 juli tot en met maandag 24 augustus welkom in de sporthal in Heythuysen. 

De speelavonden zijn van 20.00 uur tot 21.30 uur en de kosten bedragen €2,50 per persoon per avond. 

------

Vanaf de eerste week van september gaan wij weer aan de slag met badminton in onze eigen sporthal. 

Zomerarrangementen
Zomerarrangementen
Terug naar boven

Badmintonclub Maasbree / Baarlo '80

Achter de Hoven 4 5993 CR Maasbree NL

51.3587465 6.0490093