di 15 september 2015

Grote Clubactie - Win kaartjes voor Toverland

Het is weer zover!
De grote clubactie gaat aankomende zaterdag (19 september) van start. Help onze club loten te verkopen en maak kans op ontzettend leuke prijzen:

Hoofdprijs: 2 kaartjes voor Toverland
Toverland Logo


2e prijs: één uur bowlen bij Niëns
Niëns horeca logo

3e prijs: twee kaartjes voor het binnenzwembad bij BreeBronne
BreeBronne logo


Voor alle verkopers van meer dan 5 loten hebben wij een cadeautje liggen.

Wil jij een van die leuke prijzen winnen? Verkoop dan zoveel loten als je kunt, aan je opa’s, oma’s, ooms, tantes, de buren en wie je nog meer kan bedenken.

Hoe werkt het:
Je krijgt een boekje mee met 5 loten. Vanaf zaterdag 19 september mag je de loten gaan verkopen voor  3,- euro per stuk. Als je de loten aan de deur verkoopt, vraag je meteen het geld en hoef je niets in het boekje te doen.
Zijn je loten op en wil je graag meer verkopen, dan kan dat op 2 manieren:

 

Wil je geen loten verkopen en daarbij ook geen kans maken op de prijzen? Lever dan de loten met het boekje weer terug in tijdens de training.
 

Wanneer worden de prijzen bekend gemaakt:

Wij komen tijdens de trainingen van 14 en 16 oktober het geld en de niet verkochte loten ophalen. In de daarop volgende week van 21 en 23 oktober komen we op de trainingen bekend maken wie de prijswinnaars zijn.

 

Is het op de training niet gelukt om het geld van de verkochten loten of de loten met het boekje in te leveren? Dan kun je ze ook nog op onderstaande adressen afgeven. Als je dit voor 21 okt. doet, dan doe je evengoed mee voor die geweldige prijzen.

Het geld van de verkochte loten gaat in onze clubkas.

Het is belangrijk dat jullie het geld bij ons inleveren. Voor de loten die opgeschreven zijn in je boekje, zorgen we dat je zo snel mogelijk nieuwe loten krijgt. 

Grote Clubactie - Win kaartjes voor Toverland
Grote Clubactie - Win kaartjes voor Toverland
Terug naar boven

Badmintonclub Maasbree / Baarlo '80

Achter de Hoven 4 5993 CR Maasbree NL

51.3587465 6.0490093