wo 16 september 2015

Nieuw in Maasbree, Dynamic tennis

!!! Nieuw !!!!  in Maasbree,

Kom 30 september gratis kennismaken met Dynamic Tennis

Badmintonvereniging BCM ’80 organiseert in samenwerking met LTC Maasbree op woensdagavond 30 september a.s. een clinic Dynamic Tennis. U kunt met gemak tot op hoge leeftijd deze racketsport beoefenen die aansluit bij badminton en tennis. Probeer het uit!

Dynamic Tennis is een combinatie van badminton, tafeltennis en tennis. Er wordt gespeeld op een badmintonveld met een tennisnet en een zachte bal. Uniek aan deze sport is dat de belasting veel lager is dan bij tennis of badminton.

Nieuwe sport in Maasbree - Dynamic Tennis

De clinic zal worden geleid door Robert Hesen en Tom Maassen. Zij zijn eigenaar van Personal Tennis en beide in het bezit van trainerslicenties Dynamic Tennis. Daarnaast staan ze respectievelijk derde en vijfde op de nationale ranglijst.

U bent van harte uitgenodigd! U hoeft hiervoor geen lid te zijn van een van beide verenigingen. Voor de rackets en ballen wordt gezorgd.

 

Bij voldoende animo bestaat de mogelijkheid om na de clinic kosteloos een trainingscyclus van 13 lessen à 1 ½  uur in de periode oktober – december 2015 bij te wonen.

 

De clinic vindt plaats in sporthal d’n Adelaer, woensdag 30 september om 19.30 uur.

Voor meer informatie bel of mail (06-53656921 / voorzitter [at] bcm80.nl)

!!!Nieuw!!! in Maasbree, Dynamic tennis!
!!!Nieuw!!! in Maasbree, Dynamic tennis!
Terug naar boven

Badmintonclub Maasbree / Baarlo '80

Achter de Hoven 4 5993 CR Maasbree NL

51.3587465 6.0490093