Rabobank Clubkas Campagne 2014

Elke stem telt………………en is geld waard !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De leden van BCM ’80 die lid zijn van Rabobank Peel en Maas ontvangen vanaf vandaag per post hun clubkas Campagne stembiljet.
Wanneer en hoe kunnen leden stemmen?
Dit betekent dat vanaf maandag 10 maart t/m maandag 31 maart gestemd kan worden op de deelnemende verenigingen. Een van deze deelnemende verenigingen is onze club BCM ’80. Omdat je als lid van de 5 stemmen er maximaal 2 op één en de zelfde vereniging uit mag brengen, vragen wij je vriendelijk om deze 2 stemmen uit te brengen op onze badmintonclub BCM ‘80.
Stemmen is alleen mogelijk via de site met de persoonlijke inlogcode!

Leden ontvangen een stemcode
Alle leden van Rabobank Peel, Maas en Leudal die vóór 1 januari 2014 lid zijn geworden, hebben bij het Rabobank Ledenmagazine Dichterbij (28 februari) een unieke persoonlijke code ontvangen waarmee hun stemmen uitgebracht kunnen worden op onze vereniging.

Je bent geen lid als je een rekening hebt. Je moet je hiervoor hebben aangemeld. Leden ontvangen het Rabobank Ledenmagazine Dichterbij.
Ben je nog geen lid en wil je volgend jaar stemmen op onze club? Vraag dan alvast het lidmaatschap aan bij Rabobank Peel, Maas en Leudal.

Breng je stem uit!
Daarnaast is het dit jaar ook mogelijk om je stem uit te brengen op Vereniging Zaalsporten Maasbree en Baarlo (VZMB). Omdat BCM '80 zowel van deze stichting als vereniging deel uitmaakt, profiteert onze club financieel ook van je stem op deze stichting en vereniging.

Denk a.u.b. bij het uitbrengen van je stemmen, de stemmen van je echtgeno(o)te, vader, moeder, opa, oma, broer, zus, oom, tante, neef, nicht, vrienden en kennissen ook aan onze Badmintonclub BCM ‘80, Stichting Bree en Vereniging Zaalsporten Maasbree en Baarlo (VZMB).

Je stemmen leveren de club een mooi geldbedrag per stem op en dat is mooi meegenomen in deze economisch moeilijke tijd.

Heb je geen tijd om te stemmen, geef het dan aan een ander lid van BCM'80. Zij stemmen graag. 

Rabobank Clubkas Campagne 2014
Rabobank Clubkas Campagne 2014
Terug naar boven

Badmintonclub Maasbree / Baarlo '80

Achter de Hoven 4 5993 CR Maasbree NL

51.3587465 6.0490093