Verenigingsactiviteiten

Binnen de vereniging worden er diverse activiteiten georganiseerd. Sommige toernooien en uitwisselingen zijn afhankelijk van deelname en enthousiasme. Hieronder volgt een lijst met activiteiten:

- competitie
Voor de jeugd is er de mogelijkheid om officiële bondscompetitie te spelen. Deze word georganiseerd door de Nationale Badmintonbond.
Voor alle leden (zowel jeugd als senioren) wordt er ook deelgenomen aan de regiocompetitie.
Voor meer informatie kunt u kijken op de pagina over activiteiten.

- clubkampioenschappen
Zo nu en dan vindt er een krachtmeting plaats in verschillende categorieën. Voor zowel de jeugd als de senioren zijn er kampioenschapen voor dames/heren enkels en dubbels, maar ook gemengde dubbels.

- kaart toernooi
Door middel van een kaartspel worden willekeurige teams samengesteld om tegen elkaar te spelen. (Normaliter op 1e woensdag van de maand.)

- familie toernooi
Een toernooi met de leuke combinatie van jong en oud. Broers en zussen, ouders en kinderen, ooms/tantes en neefjes/nichtjes spelen tegen elkaar.

- Voor de jeugd is er ook elk jaar weer de populaire smokkeltocht waarbij de teams proberen zoveel mogelijk opdrachten te vinden waarbij ze hun spullen goed moeten bewaren.

- In het algemeen zijn er ook altijd spontane evenementen, zoals uitwisselingen met bevriende verenigingen, laddercompetitie, etc.

Deze zaken zullen bekend gemaakt worden op deze website, de nieuwsbrief en posters in de zaal op woensdag- en vrijdagavond. Deelname staat open voor iedereen, maar bij inschrijving voor externe toernooien in overleg met de senioren / recreantencommissie of jeugdcommissie.

Er zijn ook (vooral in deze tijd) belangrijke activiteiten op het gebied van financiële ondersteuning. Hierbij kan gedacht worden aan:
- Reclame activiteiten website
- Deelname vzmb (reclame borden in de sporthal)
- Grote Clubactie (3 loten zitten in contributie)
- Rabobank Clubkas Campagne

Activiteiten
Activiteiten
Terug naar boven

Badmintonclub Maasbree / Baarlo '80

Achter de Hoven 4 5993 CR Maasbree NL

51.3587465 6.0490093