Wie zijn wij?

Welkom op de website van badminton club Maasbree (BCM'80).

BCM'80 is een badmintonvereniging uit de gemeente Peel en Maas en heeft leden van alle leeftijden. Ook de niveaus waarop gespeeld wordt, zijn heel verschillend. 
Sommige leden worden getraind door een professionele trainer waarbij het ook belangrijk is dat ze plezier hebben. Ze kunnen meedoen aan de bondscompetitie of aan vriendschappelijke wedstrijden in de regio.
Volwassen recreanten spelen lekker recreatief op de woensdagavond, waarna er in een de 3e helft nog even nagepraat kan worden in de kantine. BCM'80 organiseert activiteiten voor jong en oud, waaronder de jaarlijkse smokkeltocht, de clubkampioenschappen, het dubbeltoernooi en het familietoernooi. 

De club wordt bestuurd door fanatieke vrijwilligers die ervoor zorgen dat iedereen lekker kan blijven spelen.
"Sla je slag" is de slogan van de vereniging. Deze is gekozen door de leden en betekent dat er voor iedereen iets te doen is, dus iedereen is welkom. 

Voor volwassenen die nog nooit of weinig hebben gebadmintond hebben we de mogelijkheid voor een speciale training. Deze training vindt plaats tijdens de speeltijden van de recreanten en is bedoeld om iemand de regeltjes en de basistechnieken aan te leren. 

 
Jeugdspelers kunnen altijd aansluiting vinden bij een van onze andere trainingsuren. 

Meer informatie kun je vinden op deze website. Indien je nog vragen hebt, vul dan ons contactformulier in. 

Zoek je het bestuur of foto's van het bestuur. Bekijk dan de bestuurspagina.

BCM80 logo
BCM80 logo
Terug naar boven

Badmintonclub Maasbree / Baarlo '80

Achter de Hoven 4 5993 CR Maasbree NL

51.3587465 6.0490093