Zaal- & gedragsregels

Het voorschrift van de sporthal verbiedt betreding van de zaal met gewoon schoeisel of schoenen die strepen achter kunnen laten. Het is ook niet toegestaan om in de zaal eten te nuttigen.

Zorg ervoor altijd minimaal 15 minuten voor een afgesproken tijdstip (training, wedstrijd) aanwezig te zijn, voor zowel omkleden, warming-up als het opbouwen van het speelveld. Laat de zaal netjes achter na het einde van de badmintonperiode: shuttles in onze eigen kast, netten en steunpalen teruggeplaatst. De sporthal heeft een uitstekende accommodatie maak er gebruik van. Het is normaal na het badmintonnen een douche te nemen.
Boven in de hal is er gelegenheid om op de tribune de activiteiten te volgen en een consumptie te nemen.

De jeugd speelt altijd onder toezicht van een trainer en/of seniorlid. De recreanten zijn zelf verantwoordelijk voor een ordelijk verloop op de banen. Er is geen vaste verdeling van banen of spelers. Er wordt een beroep gedaan op iedere aanwezige de anderen evenredig vaak te laten spelen: 
in goede samenwerking moeten we met zijn allen gebruik maken van de banen.

Toon je een sportieve deelnemer en daag ook eens een minder goede speler uit voor een wedstrijd. Speel geen enkelpartij als er veel medespelers aan de zijkant staan te wachten.

Stel je voor aan een onbekende tegenspeler/ster. Na afloop bedank je de tegenstander/ster, of je feliciteert hem/haar met de overwinning. Meng je niet in een wedstrijd waar je niet als teller bent gevraagd/aangesteld: dit levert over het algemeen alleen maar problemen op. Geniet van de sport en laat zo anderen ook genieten.

Tijdens wedstrijden mag zich niemand rond speelvelden bevinden. Rusten kan op de banken langs de kant.

Zaalregels / gedragsregels
Zaalregels / gedragsregels
Terug naar boven

Badmintonclub Maasbree / Baarlo '80

Achter de Hoven 4 5993 CR Maasbree NL

51.3587465 6.0490093