Uitnodiging online-enquête Sportdorp Maasbree

Beschikt Maasbree over een vitaal sportaanbod? Is er een behoefte aan nieuwe sportmogelijkheden en zo ja welke zouden dat moeten zijn? Kan iedereen met zijn/haar sportwensen terecht in Maasbree? Het zijn zomaar een paar van de vragen die wij ons gesteld hebben bij de start van het project ‘Sportdorp Maasbree’. Een project dat de komende 2 jaar in de kern Maasbree zal worden uitgevoerd met en door de sportverenigingen en partners die samenwerken met Stichting Bree.

Met het binnenhalen van de opstartsubsidie is er voor Maasbree een unieke mogelijkheid ontstaan om het sportaanbod verder te verbeteren. Op die manier kunnen we tijdig inspelen op nieuwe behoeften waarbij we vooral de inwoners vanaf 23 jaar willen stimuleren om te blijven of te gaan deelnemen aan sportactiviteiten.

U, 23 jaar of ouder en woonachtig in Maasbree, kunt ons daarbij enorm helpen door voor 30 april a.s. een korte vragenlijst in te vullen. Deze vragenlijst is bereikbaar via de volgende link: www.stichtingbree.nl/pages/behoeftepeiling.

Het invullen van de vragenlijst vraagt slechts 10 minuten van uw tijd en de link kan door meerdere personen gebruikt worden. Onder de inzenders verloten wij 10 lidmaatschappen van Sportdorp Maasbree, een voordeelkaart die op dit moment in ontwikkeling is. De uitkomsten van de enquête vormen voor ons de input om het sportaanbod te verbeteren. Schroom daarom niet om dit onderzoek met uw familieleden en vrienden te delen om de kans op respons te vergroten. Bedankt voor uw medewerking.

Mede namens de stuurgroep Sportdorp Maasbree

Marlieke Verstraten
Projectleider Sportdorp Maasbree

Voorzitter Stichting Bree
Rob Hüskens

 

Dit project wordt mogelijk gemaakt door:  
ZonMw stimuleert gezondheids­onderzoek en zorginnovatie

Sportdorp
Sportdorp
Terug naar boven

Badmintonclub Maasbree / Baarlo '80

Achter de Hoven 4 5993 CR Maasbree NL

51.3587465 6.0490093