WhatsApp richtlijnen

App groepen zijn verdeeld in categorieën

De groepen zijn verdeeld in categorieën om te zorgen dat sommige leden geen berichten krijgen waar ze niets aan hebben.

 

Beperk je tot boodschappen die voor de hele groep zijn

Soms heb je leuk nieuws te melden wat te maken heeft met het onderwerp van de groep, maar kijk dan eerst of het wel geschikt is voor de hele groep. Vaak is een persoonlijk bericht beter.
Heb je een vraag aan het bestuur, bedenk dan eerst of het antwoord nuttig kan zijn voor de hele groep. 

 

Beperk je tot het onderwerp van de groep

Hoe leuk een weekend ook was, hoe graag je ook mensen wilt feliciteren of fijn nieuwjaar wilt wensen. Doe dit persoonlijk en niet in de groepsapp. Anderen zullen zich dan verplicht voelen ook te reageren en dan wordt de app onoverzichtelijk.

 

Houd het netjes

Als je iets te melden hebt, hou het dan netjes. Ook kinderen kunnen de app lezen en je zet jezelf meer voor schut, dan wat je wilt bereiken.

 

Je hoeft niet te reageren

Omdat de groepen verdeeld zijn, bereiken wij snel de mensen die we willen bereiken. Er is geen reactie nodig dat je een bericht gelezen hebt, of een reactie als “oké”. Doe dit alleen als wij er ook naar vragen. Zo zorg je ervoor dat andere groepsleden niet onnodige berichten krijgt.

 

Oudercontrole

Aan de ouders adviseren wij regelmatig mee te kijken met hun kinderen als deze ook zelf in een groep zitten. Kinderen weten vaak het gevaar niet en delen veel sneller berichten en gegevens die ze misschien beter niet kunnen verspreiden.

 

WhatsApp richtlijnen
WhatsApp richtlijnen
Terug naar boven

Badmintonclub Maasbree / Baarlo '80

Achter de Hoven 4 5993 CR Maasbree NL

51.3587465 6.0490093