ma 16 mei 2016

Met alle ouders naar het theater!

Met alle ouders naar het theater!

We mogen jullie een cadeautje aanbieden tijdens de Nationale Sportweek. Een heerlijk avondje uit in het theater! We gaan zondag 18 september 2016 met alle ouders van onze jeugdleden naar ‘En nou is het afgelopen!’. Een humoristische voorstelling over hoe je kunt zorgen dat het goed gaat met je kind in de sport. Dit moet je gezien hebben. En de kaartjes zijn gratis, mits je van te voren reserveert via www.ennouishetafgelopen.nl. Doe dat dus nu, voordat het vol zit!

In de theatervoorstelling volgen we een gezin op een zaterdag dat alle drie de kinderen een wedstrijd hebben. Van het ontbijt ’s ochtends vroeg tot het naar bed gaan ’s avonds laat.

We zien de hectiek in het gezin en hoe ze omgaan met de prestatiedrang. Hilarisch en soms ontroerend!

‘En nou is het afgelopen!’ is van de makers van ‘Wel winnen, hè!’, de voorstelling voor vrijwilligers bij sportclubs. Al 100.000 mensen hebben die voorstelling gezien! In 2013 was die voorstelling in Venlo en in 2014 in Venray. De bezoekers waren er zeer enthousiast over.

De theatervoorstelling voor ouders is dus op zondag 18 september 2016, in DOK6 aan het Raadhuisplein 6 in Panningen. De inloop is vanaf 19.30 uur, de voorstelling zelf van 20.00 tot 21.30 uur (zonder pauze).

De theatervoorstelling wordt ons aangeboden door de gemeente Peel en Maas. De toegang is daarom gratis (normale prijs €20) mits je vooraf een kaartje reserveert via www.ennouishetafgelopen.nl.

Let op: vol is vol. En reserveer alleen een kaartje als je ook echt komt, anders kunnen andere ouders er wellicht niet in die de voorstelling graag hadden willen zien.

 

Met alle ouders naar het theater!
Met alle ouders naar het theater!
Terug naar boven

Badmintonclub Maasbree / Baarlo '80

Achter de Hoven 4 5993 CR Maasbree NL

51.3587465 6.0490093