za 08 maart 2014

Gratis kaarten theater - Wel winnen he

Wij gaan met alle ouders van onze club naar het theater!

Wij mogen jullie een CADEAUTJE aanbieden. Een heerlijk avondje uit in het theater!! We gaan maandag 17 maart met alle ouders van onze jeugdleden naar ‘Wel winnen, he! 2’; een nieuwe voorstelling, over een gezin met kinderen die aan sport doen. Dit moet je gezien hebben!

In het kader van een speciale last minute actie kun je nu GRATIS kaartjes bestellen. Maar wees er snel bij, want er is slechts een beperkt aantal vrijkaartjes beschikbaar. 

Dit fantastische cadeau wordt ons aangeboden door de combinatiefunctionarissen in de gemeente Peel en Maas. (Mensen die reeds een kaartje hebben gekocht, kunnen geen geld terugkrijgen.)

De voorstelling vindt plaats in Theater De Maaspoort en duurt van 20.00 tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.30 uur). In de voorstelling zien we wat Lisa en Bas allemaal op een zaterdag meemaken als hun kinderen alle drie een wedstrijd hebben. Hilarisch en soms ontroerend!

Met o.a. Kim Scheerder en Bas Grevelink (bekend van de Comedytrain en de musical Joseph).

Bezoekers geven de voorstelling een 8. 'Heel grappig!'. 'Zo herkenbaar!'. Heb je kinderen van 12 jaar en ouder? Bestel dan ook voor hen meteen een vrijkaartje en kom met het hele gezin!

En uh… neem de andere ouders ook mee!!

Tot 17 maart in het theater!

Gratis kaarten theatervoorstelling “Wel winnen he”
Gratis kaarten theatervoorstelling “Wel winnen he”
Terug naar boven

Badmintonclub Maasbree / Baarlo '80

Achter de Hoven 4 5993 CR Maasbree NL

51.3587465 6.0490093