vr 30 september 2016

Grote Clubactie 2016 gaat beginnen

Het is weer zover de grote clubactie gaat aankomende zaterdag (2 oktober) van start. Help onze club loten te verkopen en maak kans op ontzettend leuke prijzen.
De hoofdprijzen houden wij nog even geheim.
Vorig jaar waren de hoofdprijzen, 2 kaartjes voor Toverland, een uur bowlen bij Niëns en kaartjes voor Zwembad BreeBronne. 

Dit jaar is er nog meer te winnen:

Wil jij een van de leuke prijzen winnen? Verkoop dan zoveel loten als je kunt, aan je opa’s, oma’s, ooms, tantes, de buren en wie je nog meer kan bedenken.

Hoe werkt het:
Je krijgt in het begin 5 loten. Vanaf zaterdag 2 oktober mag je de loten gaan verkopen voor  3,- euro per stuk. Als je de loten aan de deur verkoopt, vraag je meteen het geld en geef je het lot aan deze persoon.

Zijn je loten op en wil je graag meer verkopen, dan kan dat op 2 manieren:


Wil je geen loten verkopen en daarbij ook geen kans maken op de prijzen? Lever dan de loten met het boekje weer terug in tijdens de training. De loten kosten geld, dus gooi ze NIET weg. 
 

Wanneer worden de prijzen bekend gemaakt:

Wij komen tijdens de trainingen van 2 en 4 november het geld en de niet verkochte loten ophalen. In de weken daarop komen we op de trainingen bekend maken wie de prijswinnaars zijn.

 Is het op de training niet gelukt om het geld van de verkochten loten of de loten in te leveren? Dan kun je ze ook nog op onderstaande adressen afgeven. Als je dit voor 11 nov. doet, dan doe je evengoed mee voor die geweldige prijzen.


Het geld van de verkochte loten gaat in onze clubkas.

Het is belangrijk dat jullie het geld bij ons inleveren. Voor de loten die opgeschreven zijn in je boekje, zorgen we dat je zo snel mogelijk nieuwe loten krijgt.


Extra informatie en tips
Als je loten aan de deur gaat verkopen. Stel je dan gewoon voor, zeg dat je van de badmintonvereniging bent en dat je loten verkoopt om de club een steentje bij te dragen. 
Heb je een clubshirt (meer informatie op de website)? Trek deze dan aan. Je maakt dan meer kans om loten te verkopen. 

Blijf altijd aardig aan de deur en leg rustig uit als de personen het niet zo goed begrijpen. 
Je kunt ook bij je familie proberen loten te verkopen. Oom, Tante, Opa, Oma. Of probeer het op het werk van je ouders. Er zijn genoeg mogelijkheden om loten te verkopen en je helpt er de club enorm mee. 


Wij wensen je veel succes met het verkopen van de loten.
 

Grote Clubactie
Grote Clubactie
Terug naar boven

Badmintonclub Maasbree / Baarlo '80

Achter de Hoven 4 5993 CR Maasbree NL

51.3587465 6.0490093